SIME softvér

Nové

LDA-AUDIOTECH

Cena na zavolanie

Detaily

SIME ponúka vzdialenú správu a dohľad celého systému PA/VA, poskytuje bezproblémovú integráciu s technológiami tretích strán a zároveň je kompletným audio distribčným softvérom.

Systém SIME je softvérová platforma pre ovládanie, konfiguráciu a správu LDA verejného ozvučenia a evakuačných systémov, je založená na koncepcii "odborník zodpovedný za systém". Zároveň je SIME kompletný a moderný audio distribučný systém po IP sieti.

Sme si vedomí toho, že každodenný vývoj stavieb a infraštruktúr vyžaduje systémy, ktoré sa perfektne hodia k súčasnej filozofii v každom projekte. Z tohto dôvodu, naše systémy sú koncipované tak, aby boli úplne flexibilné a schopné splniť všetky požiadavky, ktoré dnešné inštalácie môžu požadovať.

Intuitívny a jednoduchý plne kontrolovateľný systém

SIME je navrhnutý tak, aby sa dal ovládať intuitívnym spôsobom. Týmto spôsobom môže byť každý parameter LDA systémov nakonfigurovaný, kontrolovaný a riadený zo SIME.

Audio distribúcia obsahu po sieti

SIME umožňuje dodanie hudby po IP sieti, pretože je to kompletný audio distribučný systém v cloude. Jednoducho vyberiete zvukový obsah pre jednotlivé zóny a bude sa automaticky prehrávať presne tam, kde chcete.

SIME PA/VA Control Platform

Plánovač dopredu nahratých správ

Modul kalendára SIME ponúka plánovač správy, ktorý vám umožní vybrať deň, hodinu a konkrétne oblasti, kde chcete správu prehrať.

Napríklad: Môžeme nastaviť uvítaciu správu, ktorá bude prehrávaná v každej vstupnej zóne, v niekoľkých budovách, v dobe otvárania.

SIME PA/VA Control Platform


Jednoduchá integrácia s riešením tretej strany 

SIME pomáha budovať otvorené a univerzálne ekosystémy, ktoré obsahujú moduly od rôznych výrobcov, pre uľahčenie prispôsobenia a vývoj pracovných procesov každej spoločnosti. Inteligentné akustické riešenia, Digital Signage, Intercomms alebo SIP telefónie sú technológie už integrované s platformou SIME.

SIME

Multi-platformový prístup odkiaľkoľvek

SIME možno spravovať zo všetkých možných platforiem: tablet, smartphone, PC, Mac, atď. To znamená, že bez ohľadu na to, kde sa nachádzate, SIME bude prístupné.

Toto je možné, pretože platforma nasleduje filozofiu LDA technológií a bola vyvinutá najmodernejšími nástrojmi pre vývoj softvéru.

Riadenie prístupu a zabezpečenia

SIME je navrhnutý podľa kritérií bezpečnosti a škálovateľnosti, ktoré môžu byť taktiež použité na ďalšie integrované systémy: riadenie prístupu, užívateľské profily, rôzne kontrolné body, atď.

2 ostatné produkty v rovnakej kategórii: