Cena na zavolanie

Detaily

LDA SONORA systém je ideálnym riešením pre verejné ozvučenie a evakuačný rozhlas v stredných a veľkých podnikoch.

Séria produktov SONORA zahŕňa:

  • STV - Digitálny IP zosilňovač
  • ZES 80- Digitálny IP Multichannel Audio matrix
  • ZES 22- Digitálny IP Multichannel Audio matrix
  • ISL Jednotka vedenia linky
  • ASC - Riadiaca a núdzová jednotka

Perfektné audio riešenie vo veľkých a stredných podnikoch

SONORA systém bol inštalovaný na letiskách, v metrách, nemocniciach, firemných budovách a veľkých nákupných centrách medzi mnohými inými, pretože prináša kvalitu, flexibilitu a zvukovú silu potrebnú v multizónových miestach s veľkými zosilňovacími zónami.

STV zosilňovač zo série produktov SONORA umožňuje až 4 výstupné kanály 400W každý, v 100V alebo 70V linkách (bez nutnosti externého konvertora) vo veľkosti 2U zariadenia. Veľké zóny môžu byť pokryté týmto spôsobom len jedným STV zosilňovačom.

Vysoko kvalitné profesionálne ozvučenie

Či už ide o hlasové správy, oznámenia alebo hudobné pozadie, ozvučenie bude jasné a s vysoko kvalitným zvukom, ktorý predstihuje aj to, čo sa bežne dosahuje vo väčšine koncertných sálach.

Oba viackanálové audio matrix systémy ZES zo série produktov SONORA a zosilňovače STV majú integrovaný digitálny signálový procesor (DSP). Ponúkajú 24 bitov digitálneho audia na kanál pri 48 kHz a majú symetrické vstupy a výstupy.

Okrem toho systém umožňuje akustické prispôsobenie špecifické pre každú lokalitu a vďaka LDA Dynamic Sound Adjust technológii, úroveň zvuku môže byť automaticky upravená v závislosti od hluku a počtu osôb prítomných v každej zóne.

Neobmedzené škálovateľný systém

Nezáleží na tom, ako veľká je inštalácia, pretože škálovateľnosť systému je neobmedzená a to buď v počte vstupov alebo zosilňovacích zón.

Distribuovaný DIGITAL IP systém 

SONORA systém je plne digitálny a pracuje cez štandardné ethernetové siete, ktoré šetria úsilie inštalácie, čas a náklady.

Rozlúčte sa so starými neistými systémami, pretože teraz budete mať možnosť vytvoriť plne distribuovaný sieťový systém, v ktorom každý prvok inteligentne komunikuje s ostatnými.

Týmto spôsobom môžete tiež plne využívať výhody riadenia, kontroly a dohľadu v cloude, ktorý softvér SIME ponúka. So Sime budete mať úplnú kontrolu nad systémom pomocou ľubovoľného zariadenia (iPad, smartphone, PC, atď.).

Otvorená technológia, ľahké integrovanie so systémami tretích strán

Vzhľadom k tomu, že používa štandardné a otvorené protokoly, SONORA umožňuje jednoduchú integráciu so systémami tretích strán (dverné vrátniky, digitálne signage, IP telefónie, atď.).

Napríklad, Renkus Heiz inteligentné akustické riešenia sú priamo integrované so systémom SONORA, a pomocou softvéru SIME môžeme kontrolovať Iconix line arrays surround reproduktorov. Tieto pokročilé systémy ponúkajú vysoko kvalitný zvuk za účelom dokonalého pokrytia veľkých plôch.

Systém hlasovej evakuácie EN 60849

Systém SONORA je certifikovaná podľa normy EN 60849, poskytuje bezpečný a kontrolovaný evakuačný rozhlas v núdzových situáciách.

Produkty SONORA, riadiace a monitorovacie ASC zariadenie a záložný switch ISL zosilňovača, zaručujú systém redundancie a nepretržitú funkcionalitu systému evakuačného rozhlasu.

Systém LDA SONORA je prítomný v dôležitých nákupných centrách, ako je "El Corte Inglés", Carrefour, IKEA alebo Real Plaza (Peru), rovnako ako aj na letisku Barajas alebo v sieťach metra od Seville a Bilbau až po ďalšie. Stále viac klientov z celého sveta ťaží z inovácie, kvality a spoľahlivosti riešení LDA Audio Tech.

2 ostatné produkty v rovnakej kategórii: