NEO EN 54-16 Hlasová signalizácia požiaru - (HSP) - podľa EN 54-16

Nové

LDA-AUDIOTECH

Cena na zavolanie

Detaily

  • 5 audio vstupov
  • 8 zosilňovačov so 120W max. napájaním každý
  • LDA FlexNet a CobraNet technológia
  • 4,3" predný dotykový displej
  • Integrovaný núdzový mikrofón
  • DSP
  • Vyvážené vstupy/ výstupy

Nový systém NEO je špeciálne navrhnutý, aby spĺňal aj tie najnáročnejšie požiadavky noriem EN 54-16 a EN 60849.

NEO je najmodernejší, spoľahlivý a robustný evakuačný rozhlas (VA), ktorý zaisťuje vynikajúci výkon v tých najnáročnejších situáciách.

Nákladovo efektívny, s výkonným verejným ozvučením (PA) a so systémom hudby na pozadí (BGM) je vhodný pre všetky typy miest bez ohľadu na jeho veľkosť.

Spĺňa a prekračuje najnovšie bezpečnostné normy

NEO ponúka najvyšší výkon a spoľahlivosť. Vytvorený s najprísnejšími plánmi, NEO má špecifické funkcie pre kompletné monitorovanie systému, reproduktorové linky a dohľad mikrofónov, záložný zosilňovač s automatickým prepínaním, priamy management vopred nahraných správ a predný panel s ukazovateľmi a manuálnymi ovládacími prvkami.

Bezpečnosť predovšetkým: V prípade evakuácie hudba na pozadí sa automaticky prepne na zónu pre aktiváciu prioritných vstupov, ako sú vopred nahrané núdzové správy. V rovnakej dobe, mikrofón hasiča integrovaný v prednom paneli systému alebo vo vonkajšom paneli, môže byť rýchlo nasmerovaný do vybraných zón tak, aby autorizovaný personál mohol vykonávať riadenú evakuáciu.

NEO - EN 54 Voice Alarm System

Jednoduchá inštalácia, konfigurácia a integrácia

NEO sa vykonáva podľa plug & play filozofie a pracuje cez Ethernet štandardné siete, s použitím protokolov ako CobraNet a TCP/IP, a to bez nutnosti špeciálneho zapojenia.

NEO môže byť tiež ľahko integrovaný s ostatnými systémami (video a audio telefóny, IP telefónia, digitálne signage systémy, atď.) pre znižovanie nákladov, času a úsilia.

Viac robustný distribuovaný systém

NEO môže byť súčasťou distribuovaného sieťového systému, kde každý prvok inteligentne komunikuje s ostatnými, robí systém odolnejším, pretože bude v prevádzke bez ohľadu na to, čo sa stane.

Ľahko škálovateľný

NEO je vhodný pre všetky inštalačné veľkosti, či už je to malý lokálny systém alebo veľký komplexný multi-zónový systém.

Vďaka svojej jedinečnej modulárnej konštrukcii, obmedzenia zo zastaraných systémov skončili, pretože s NEOm môžeme mať neobmedzené vstupy a neobmedzené zóny.

Odlíšenia reálnej zóny

NEO ponúka reálne odlíšenie zón, čo umožňuje, aby audio bolo distribuované osobným a optimalizovaným spôsobom do každej oblasti. Týmto spôsobom bude hudba na pozadí, obchodné oznámenia, varovania alebo akýkoľvek iný požadovaný vstup dosiahnutý len tými správnymi zónami, bez rušenia ostatných.

Zaručená profesionálna kvalita zvuku a zrozumiteľnosť

NEO je zároveň profesionálny audio systém s integrovaným DSP a 24 bitový digitálny audio výstup na kanál, zaisťujúci kvalitu zvuku v každej zóne.

NEO tiež zahŕňa LDA Dynamic Sound Adjust technológiu, ktorá umožňuje nastavenie dynamickej hlasitosti, aby vždy mala zrozumiteľný a jasný zvuk.

Riadenie, kontrola a monitoring v cloude

NEO môže obsahovať užívateľsky prívetivú IT platformu SIME pre ľahké spravovanie, monitorovanie a ovládanie celého systému a jeho súčasti na diaľku (pomocou tabletu, smartphonu, PC alebo Mac). So SIME môže ktokoľvek so zodpovedajúcim prístupom pracovať NEO intuitívnym spôsobom.

Medzi mnohými funkciami SIME ponúka automatické plánovanie správy umožňujúce, aby hlásenia boli vypočuté vždy v správnom čase na správnom mieste.

2 ostatné produkty v rovnakej kategórii: